1122. JA ĆU UZDIĆI ČOVJEKA, UNUTAR MOJE CRKVE, KOJI ĆE USTATI I PROGLAŠAVATI ISTINU Subota, 10. svibnja 2014., 17:30h

2023-07-15

15 srpnja, 2023

Posted by Hrvatski Ratnik

Početkom srpnja nadbiskup Carlo Maria Viganò najavio je civilnu udrugu za pomoć katoličkom svećenstvu koje progoni Vatikan pod papom Franjom. Rođeno ime pape Franje je Jorge Mario Bergoglio. Ovo čišćenje Katoličke crkve naziva se Bergoglian Purges. "Crkva prolazi kroz vrlo ozbiljnu krizu, koja preslikava krizu civilnih vlada", rekao je nadbiskup Viganò u priopćenju za javnost.

"Oni koji drže pozicije moći pokazali su se kao neprijatelji institucije koju nadgledaju i ljudi nad kojima imaju autoritet. Ovo subverzivno djelovanje dovodi do toga da oni koji ne žele prihvatiti izdaju postaju predmetom progona: kao što su liječnici, koji su tijekom pandemije odlučili liječiti pacijente, izgubili licence i ostali bez plaće, tako i svećenici i redovnici koji se nisu prilagodili Bergoglianskoj revoluciji bivaju udaljeni iz crkava, izbačeni iz samostana i ostavljeni bez ikakvih sredstava za život.

U tu je svrhu, pod mojim osobnim pokroviteljstvom, osnovana građanska udruga 'Exsurge Domine' koja ima za svoju društvenu svrhu 'pružati pomoć i potporu te materijalno pomoći klericima, redovnicima i posvećenim laicima koji se nalaze u uvjetima osobite materijalne i logističke potrebe.

Aktivirana je web stranica – https://www.exsurgedomine.org – pozivam sve da ju posjete, na njoj je moguće pratiti i podržati projekte koji su u tijeku."


1122. JA ĆU UZDIĆI ČOVJEKA, UNUTAR MOJE CRKVE, KOJI ĆE USTATI I PROGLAŠAVATI ISTINU

Subota, 10. svibnja 2014., 17:30h

Moja predraga kćeri, nije na tebi da sada shvatiš, ali znaj da ću Ja uzdići čovjeka, unutar Moje Crkve, koji će ustati i proglašavati Istinu. On će to činiti u vrijeme kada nijedan drugi kardinal, biskup, svećenik ili bilo koji Moj posvećeni sluga neće imati hrabrosti tako činiti. Kada novi lažni nauk proguta Crkvu, mnogi unutar Nje će znati u svojim srcima kako će on biti pogrješan. Oni će biti zabrinuti, ali previše uplašeni da podignu svoje glasove. Oni će biti tako brojčano nadmašeni, od onih čija je vjera slaba, da će spremno prihvatiti bilo kakvo krivovjerje koje se nametne djeci Božjoj, u Moje Sveto Ime.

Čovjek kojega ću Ja uzdići je hrabra duša i mnogima će laknuti kada on progovori. Kada on to učini, još mnogo više njih će se uzdići i progovoriti i tako spašavati mnoge duše.

Flag Counter