1151. VRATA SU SE OTVORILA DA SE OMOGUĆI POGANIMA DA OSKVRNU MOJU CRKVU Ponedjeljak, 16. lipnja 2014., 17:27h

2022-03-04

... I dok se međusobno borite - Kršćanin protiv Kršćanina - pogani među vama napadaju Crkvu. Neprijatelj djeluje vrlo mudro. Njegov lukav plan je stvoriti neslogu unutar Moje Crkve i dok slabi prava odanost prema Meni, vrata su se otvorila da se omogući poganima da oskvrnu Moje Crkve i Svetu Euharistiju.

Neka se srame oni od vas koji znate Istinu - Moju Svetu Riječ danu vama u Presvetom Pismu. Svaka Žrtva je bila učinjena za vas; Proroci Božji koji su vam poslani su bili zlostavljani, progonjeni i ubijani; ljudi koji su imali viđenja, vidjeoci i Sveci - svi štovani, jedino nakon njihove smrti, ali koje ste mučili kada su priopćavali Moju Riječ i zatim Moja Osobna Žrtva - kada ste Me Razapeli. Što sada činite? Vi dopuštate onima koji časte lažne bogove da odaju počast njima na Mojim Žrtvenicima, koji su namijenjeni da štuju Mene. Da li bi ovi pogani dozvolili vama da činite isto u njihovim hramovima?

Povijest se ponavlja. Pogani su preuzeli Crkvu Moga Oca i oni su bili izbačeni. Kada oskvrnete Moju Crkvu i Moje Tijelo, vi više niste prikladni da služite Meni i Ja ću otjerati svakog Mog posvećenog slugu koji Me izda na ovaj način. Vaši grijesi su crnji od onih kojima služite u Moje Ime, jer vi ćete sa sobom nositi duše koje Mi otmete. Vrijeme je za vas da odaberete. Ili prihvatite Mene, Isusa Krista, kakav Ja Jesam, a ne onakvog kakvog bi željeli da Ja budem ili Me zaniječite. Nema sredine.

Vaš Isus
Flag Counter