1259. ONI KOJI VJERUJU DA BOG NEĆE KAZNITI ZLE, NE POZNAJU GA Četvrtak, 6. studenoga 2014., 17:40h

2022-03-10

... Bojte se gnjeva Božjeg jer kada se On dovede do takve srdžbe, ljudi će se tresti u strahu. Oni koji vjeruju da Bog neće kazniti zle, ne poznaju Ga. Njihovi glasovi, glasni i oholi, koji ispunjaju Zemlju neistinama i onih koji sebe smatraju dostojnima velike naklonosti, u Očima Mog Oca, ali koji proklinju krotke među Mojim narodom, bit će otrgnuti od zemlje i suočit će se s najvećom kaznom koja je čovječanstvu nanijeta od velikog potopa.

Anđeli Božji će se spustiti i s kosom u svojim desnim rukama, odijelit će pljevu od pšenice. Oni koji proklinju Boga bit će utišani; oni koji oskvrnjuju Sina Čovječjeg bit će utišani; oni koji oskvrnjuju Njegovo Tijelo lutat će u pomutnji, izgubljeni i zbunjeni, prije nego nestanu u pustinji...

... Vi, koji ste Me izdali, najviše ćete trpjeti. Vi, koji ste bacali kamenja na druge, pogrješno vjerujući da Me predstavljate, nećete se imati kome obratiti. Jer kamo god se pokušali sakriti, naći će vas se nage bez ičega da pokrijete svoju sramotu. Ja vam govorim ovo jer je strpljenje Mog Oca iscrpljeno i na bojnom polju će se naći dvije vojske - oni koji su za Mene i oni koji su protiv Mene.

Molite za Božje Milosrđe. I vi koji bičujete Moje Tijelo, znajte ovo. Vi možete vjerovati da Ja mogu biti uklonjen iz Moje Kuće, ali to bi bila velika zabluda s vaše strane.

Odlazite od Mene, jer vi Mi ne pripadate. Vaša zloća će biti vaša propast i kroz vašu odanost zlome, vi ste se odvojili od Mog Slavnog Kraljevstva.

Vaš Isus

Flag Counter