1269. USKORO ĆE KRŠĆANI POSTATI POPUT POGANA Utorak, 18. studenoga 2014., 12:18h

2022-03-20

Uskoro će se glasovi, koji će promicati poganstvo, čuti u Kućama koje štuju Mene i oni će oskvrnjivati Moje Oltare. Glasovi, koji dolaze od duha zla, bit će zapaženi kao uzbudljiva tumačenja ljudskih težnji koje traže ispunjenje u njihovim životima. Oni će vikati, slaviti lažne bogove, uništavati ranjive duše i huliti protiv Mene. Ovo su duše koje Me najviše ljute, jer su vrlo uvjerljive i uzrokuju veliku zbrku. Oni će biti poput magneta, dok mnoge Kršćane odvlače od Mene.

Moji neprijatelji će zaslijepiti Moj narod za Istinu i uskoro će Kršćani postati poput pogana. Ja ću biti odbačen na ulicu poput siromaha i vrata Moje Crkve će biti zatvorena pred Mojim Licem. I kada Ja pokucam na vrata ona će biti zatvorena zasunom iznutra od strane onih koji tvrde da dolaze od Mene.

Ja Sam vas upozorio na ove dane i oni će uskoro biti nad vama. Ponovno vam kažem, Moja Riječ je Svetinja. Ovo su posljednje Poruke s Neba i dane su svijetu koji je ravnodušan spram Mene, koliko je i nezahvalan.

Probudite se i suočite s Istinom. Samo je jedan Gospodar. Ne možete Mi ostati odani ako služite više od jednog gospodara.

Vaš Isus 

Flag Counter