1282. MAJKA SPASENJA: BOG JE STVORIO PRIRODNI POREDAK ZA ČOVJEČANSTVO Petak, 5. prosinca 2014., 21:50h

2022-04-01

Moja draga djeco, Bog je stvorio svemir u svem njegovom savršenstvu. Kako ovo dolazi od Boga, sve ima svoj točan i prirodan red u skladu sa Svetom Voljom Božjom.

Čovjekovi zakoni i zakoni prirode bili su stvoreni od Njega Koji je iznad svih stvari. Zbog ovoga sve stvari koje su bile određene, moraju ostati kakve jesu. Bog je stvorio prirodni red za čovječanstvo; mjesto za živjeti; hranu za jesti i dar slobodne volje. Sve što je prirodno, dolazi od Boga. Bog je stvorio ovaj red kako bi čovjek mogao preživjeti. Kada se u prirodni poredak svemira - hranu koju jedete, vodu koju pijete i prirodno množenje ljudskog roda - upliće čovjek, onda će sva osveta pripadati Bogu...

... Kada se čovjek ponižava do tako niskih razina i više ne poštuje život; ljudsko tijelo; svoje bližnje braću i sestre ili Zakone Božje; snažne oluje će nastupiti, u velikom broju, koje će trajati tjednima. Huka ovih oluja će se osjetiti u mnogim narodima. Kada ovome budete svjedočili, znajte da se spustio Gnjev Božji i da je čovjek kažnjen za veliko huljenje koje je počinio protiv svog Stvoritelja.

Vaša Majka

Majka Spasenja     

Flag Counter