1292. MAJKA SPASENJA: DAR LJUBAVI SE POJAČAVA ZA BOŽIĆSubota, 20. prosinca 2014., 16:25h

2021-12-24

Moja draga djeco, Ljubav Moga Sina nikada više ne prevladava nego na Božić.

U ovo vrijeme, tijekom slavlja Njegovog Rođendana, On natapa duše sa Svojom Ljubavlju. U ovo vrijeme vi morate živjeti Ljubav koja vam je dana, prirodno, kao djeci Božjoj. Vi morate njegovati Dar Ljubavi, koji dolazi od Boga i dijeliti ovaj Dar sa svima koje znate.

Dar Ljubavi se pojačava za Božić u dušama Božje djece i u ovo vrijeme vi morate prepoznati da ljubav počinje u obitelji. Moj Sin je Rođen u obitelji i to je bilo iz bitnog razloga. Bog je Sebe obznanio - ne kao pojedinac poslan na Misiju, bez ikoga tko mu je blizu, nego u Svetoj Obitelji...

...Ljubite jedni druge, kao što Bog ljubi svakoga od vas ovaj Božić. Molite za one koji su napravili bilo kakvo zlodjelo protiv vas i molite Moga Sina da vas oslobodi od tereta mržnje...

...Iz srca obitelji pune ljubavi, Moj Sin, Isus Krist je pošao u Svoju Misiju na Zemlji da otkupi čovjeka od grijeha. I tako, ovog Božića, Ja tražim da ljubite jedni druge i molite Moga Sina da blagoslovi sve obitelji s milostima da više ljube jedni druge.

Ljubav koja je prisutna u obitelji može prevladati sve prepreke koje pred nju postavlja sotona. Obitelj - temelj Božje Ljubavi - sotona prezire. Obitelj je ona koju zli cilja i on će učiniti bilo što da uništi obiteljsku cjelinu.

Ljubav i jedinstvo u obitelji je veliki Dar s Neba i vi morate nastojati, uvijek, da ostanete ujedinjeni u sva vremena.

Vaša ljubljena Majka


Flag Counter